Kezdőlap » Csont, izom, ízület » MOTTÓ TAPASZ SÁRGA


        

MOTTÓ TAPASZ SÁRGA

 

Cikkszám: 273
Ár (nettó) : 764 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
970 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

A sárga Mottó tapasz egy bőrbarát reumatapasz. Mikroelektromos működésű fájfalomcsillapító, izomgörcsoldó, idült reumás panaszokra. Gyulladáscsökkentő hatása is van.

Mikroelektromos működésű: nedvesség (veríték) hatására gyenge egyenáramot létesít a bőrön, mely áram az izmot ellazítja, a görcsöt megszünteti. A fájdalmat gyorsan enyhíti, illetve elmulasztja. Mellékhatás nélküli.

Az 1992. évi Bruxelles-i Szabadalmi Világkiállítás aranyéremmel kitüntetett találmánya. Fájdalomcsökkentő hatását klinikán végzett orvosi vizsgálat igazolja. A tapasz toxikológiai vizsgálata káros mellékhatást nem mutatott ki, ami az elektromos működésnek tudható be. A sárga Motto tapasz elsősorban idült fájdalmak kezelésére szolgál, így jó hatása van az ízületi bántalmak, reuma, lumbágó, gerincfájdalom, porckorongsérv, csípőízületi fájdalom stb. esetén. Ez a tapasz egy kiegészítő anyagot tartalmaz, mely jótékony hatással van az ízületi bántalmakra, a reumára.

 Vízálló, nem akadályozza a tisztálkodást. Terhes nők is használhatják!

Nyílt sebre nem használható!

Javasoljuk:

-Idült térd- és csípőfájdalmak esetén,  

- visszérfájdalomnál

- Kar- és vállfájdalmaknál

-  Csípőízületi fájdalomnál

- Lumbágó vagy más gerincfájdalomnál, porckorongsérvnél

- Végtag-, borda-, csonttörések esetén a fájdalom helyére, ill. a törés fölé és alá, (a gipsz levétele után) több, 4 x 5 cm-es csík ragasztandó, ami az izommozgás megindulását és a csont összeforrását segíti. - Ütés, zúzódás esetén  a tapasszal csökkenthető a fájdalom,  és a véraláfutás felszívódását is gyorsítja. - ínhüvelygyulladásnál

- Daganatok okozta fájdalmak elviselésére

 A csomagban 2 db 15 x 5 cm tapasz található, szükség esetén méretre vágható. A felragasztott tapasz 10 napig működőképes.

Használata: A tapaszból a fájdalom helyére, tiszta, száraz bőrre 3-5 cm-es csíkot ragasszunk fel.  Egyidejűleg több helyen is viselhető, a gerincen található idegkilépő helyekre (lapockák közé és az utolsó csigolyára) is ajánlott felhelyezni, ha az egész kar vagy láb fáj. Rászorított kezünkkel melegítsük fel pár másodpercig a felragasztott tapaszt, hogy jól felragadjon és a működés hamar beinduljon. 1-14 napig viseljük, ha a fájdalom csak enyhül, de nem szűnik meg, cseréljük és egy új tapaszt használjunk a továbiakban. 

 Figyelmeztetés!

A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni! Csak külsőleges alkalmazásra! A tapasz egyszer használatos és nyílt sebre nem alkalmazható! A használat során előfordulhat a ragasztóanyaggal szembeni allergiás reakció, ami a bőr pirulásával, viszketéssel jár. Ez esetben távolítsuk el a tapaszt és ne használjuk! 

MWZhMjMyMD