FUMAGO KRÉM 50 ML

 

Cikkszám: 131
Gyártó: Gradiens Kft
Ár (nettó) : 2 122 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 695 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

 A Fumago krém a száraz, hámló bőr ápolására, és  egyes bőrbetegségek - így psoriasis, atópiás bőrgyulladás - kezelésére kifejlesztett, természetes  készítmény . Csökkenti a gyulladásos tüneteket és segíti a bőr felső, elszarusodott rétegének leválását. Természetes hatóanyagait gyógynövényekből nyerik ki:

 0,164 g Fumariae herba extr.(1:5) ((kivonószer: 50% propilénglicol), (13-17 mg fumársav /ml kivonat tartalommal), 0,05 g Boraginis off. oleum /g.

A Fumago krém alkalmas az atópiás és pszoriázisos bőr gyulladásos tüneteinek enyhítésére, valamint a száraz, igénybe vett tünetmentes bőr ápolására. Enyhébb esetekben önmagában is hatásos. Súlyosabb esetekben az erős hatású készítményekkel történő kezelések szüneteiben fenntartó kezelésként alkalmazható.

A Fumago krém tartósítószerként metil-parahidroxibenzoátot tartalmaz, túlérzékeny egyéneknek kerülniük kell a készítmény alkalmazását. A karbamid érzékeny bőrűek esetén irritáló lehet.

Nem ismert olyan adat, amely szerint a készítmény a magzat fejlődését befolyásolná. Általános óvatosságból ezen élethelyzetekben alkalmazása nem javasolt.

Gyermekeknél történő alkalmazásra vonatkozó adat nem áll rendelkezésre, ezért általános óvatosságból gyermekeknél való alkalmazása nem javasolt

. Az érintett területet a tünet súlyosságától függően naponta 2-3 alkalommal kell kezelni, majd a felvitt készítményt enyhe masszírozással ajánlott a bőrbe juttatni. Tünetmentesség esetén a leggyakrabban érintett testfelszínt napi 1-2 alkalommal vékonyan kenjük be. A krém gyorsan felszívódik és utána a bőr kellemes, puha tapintásúvá válik. Tünet-szegény vagy tünetmentes periódusban a kezelések gyakorisága csökkenthető, de hosszabb ideig nem célszerű megszakítani a kezelést. Rendszeres, fenntartó kezeléssel a tünetek ismételt megjelenése megakadályozható, illetve mérsékelhető.

A Fumago krémet a kívánt hatás eléréséig folyamatosan alkalmazhatja. Tünetmentes periódusban rövid szüneteket közbeiktathatunk, vagy a kezelést ritkábban végezhető.

A készítménynek tulajdonítható mellékhatást eddig nem észleltek. A készítmény valamelyik komponensével szembeni túlérzékenység előfordulhat. Amennyiben a kezelés helyén mással összefüggésbe nem hozható heveny gyulladásos tünet (bőrpír, melegség érzés, duzzanat) jelentkezik, a kezelést fel kell függeszteni.

Figyelmeztetés: A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

ZGI2NT