Hírek

arr3Havi akciók2024. MÁJUS Bioextra Ferrovit kapszula 60 db 3410 Ft Bioextra silymarin 60... arr3AjándékutalványTetszőleges értékű ajándékutalványok  vásárolhatók, válasszon a megajándékozott!...

Akciós termékek

Kapcsolat

Ezerjófű Egészségbolt * Budafoki piac
Játék u. 1-3.
1221 Budapest
Telefonszám: +36 (30) 3-159-159
info@katafitoteka.hu

Legnépszerűbbek

Ár 2 100 Ft


»
Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy alternatív futárszolgálat, amely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és inmedio hírlapüzletek, ÖMV és Avanti töltőállomások, PlayersRoom, PlayMax, SportFactory.hu sportfelszerelés és ruházati, valamint CoopStar élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.Az 5 napos csomagmegőrzési idő lejárata előtt-amennyiben még nem vette át csomagját- ismét fog kapni egy átvételi, figyelmztető értesítést.

A csomag az értesítést követő maximum 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: bruttó 1600,- Ft.

Az Ezerjófű Egészségbolt – www.katafitoteka.hu webáruházból történő rendelés esetén bruttó 1600,- Ft. Az ajánlat maximum 150.000 Ft bruttó értékre és 3 kilogrammnál, illetve 20x30x10 cm-nél nem nagyobb csomagra vonatkozik.

Nagyobb súlyú és méretű csomagokra egyedi ajánlatot adunk.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Kosár alján történik, a megredelés elküldése előtt történik. Ön a „Szállítási mód”-nál beállítja a "Pick Pack Pont" opciót, majd a megrendelés véglegesítésekor választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az Ezerjófű Egészségbolt – www.katafitoteka.hu webáruháztól kapott, a szállítást visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
Az Ezerjófű Egészségbolt – www.katafitoteka.hu webáruház által visszaigazolt szállítást követően a megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg vidéki szállítás esetén 3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

MTY5MTAwM2