FUMAGO OLDAT 30 ML

 

Cikkszám: 130
Gyártó: Gradiens Kft
Ár (nettó) : 1 803 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 290 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

A Fumago oldat különböző testrészeken, hajlatokban, hajas fejbőrön kialakuló száraz, hámló bőr ápolására, egyes bőrbetegségek - így a psoriasis, atópiás bőrgyulladás - gyógykezelésére és ápolására szolgáló készítmény, mely természetes hatóanyagokat tartalmaz. Csökkenti a gyulladásos tüneteket és segíti a bőr felső, elszarusodott rétegének leválását.

Hatóanyaga: a füstikefű kivonat és gikgo biloba levél száraz kivonat kombinációja, jól felszívódó oldat formájában.Együttesen csökkentik a panaszok kiújulásának gyakoriságát, és növelik a tünetmentes időszakok időtartamát.

Segédanyagai: tisztított víz, alkohol, glicerin.

A Fumago oldat alkalmas az atópiás és pszoriázisos bőr gyulladásos tüneteinek enyhítésére, valamint a száraz, igénybe vett tünetmentes bőr ápolására. Enyhébb esetekben, önmagában is hatásos. Súlyosabb esetekben az erős hatású készítményekkel történő kezelések szüneteiben fenntartó kezelésként alkalmazható.

A készítményt ne alkalmazza bármely alkotórésszel szembeni egyéni túlérzékenység esetén.
Az irritáció veszélye miatt, a Fumago oldat nem használható a szem környékén és nyálkahártyákon.

A helyileg alkalmazott készítmény a szájon át szedett gyógyszerek hatását nem befolyásolja. Más helyi készítmény azonos testfelszínen történő egyidejű alkalmazását kerülni kell.

Nem ismert olyan adat, amely szerint a készítmény a magzat fejlődését befolyásolná.
Általános óvatosságból ezen élethelyzetekben alkalmazása nem javasolt.

Gyermekeknél történő alkalmazásra vonatkozó adat nem áll rendelkezésre, ezért általános óvatosságból gyermekeknél való alkalmazása nem javasolt.

Az érintett területre a tünet súlyosságától függően naponta 3-4 alkalommal kell az oldatot csepegtetni, majd enyhe bedörzsöléssel ajánlott a bőrbe juttatni. Rendszeres fenntartó kezeléssel a tünetek ismételt megjelenése megakadályozható, ill. mérsékelhető. Az oldatos forma a fejbőr pszoriatikus megbetegedése esetén is alkalmazható.

A Fumago oldatot a kívánt hatás eléréséig folyamatosan alkalmazhatjuk. Tünetmentes periódusban rövid szüneteket közbeiktathatunk, vagy a kezelést ritkábban végezhetjük.


A készítménynek tulajdonítható mellékhatást eddig nem észleltek. A készítmény bármely komponensével szembeni egyéni túlérzékenység előfordulhat. Amennyiben a kezelés helyén mással összefüggésbe nem hozható heveny gyulladásos tünet (bőrpír, melegség érzés, duzzanat) jelentkezik, a kezelést fel kell függeszteni.

Figyelmeztetés: A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

MjUzMGFmM